Wie zijn wij

Prometer neemt projecten aan en leent technisch personeel uit in de energie sector.

Onze Visie

Prometer wil projecten succesvol laten slagen door opdrachtgevers continu te voorzien van gekwalificeerde vakkrachten die volgens de actuele veiligheidsnormen werkzaamheden kunnen en mogen uitvoeren.

Onze Missie

Wij willen van Prometer de meest toonaangevende aannemer en uitlener maken die gespecialiseerd is in het aannemen van projecten en uitlenen van technisch uitvoerend en leidinggevend personeel in de energie sector.

Om een goede dienstverlening neer te kunnen zetten bieden wij onze medewerkers, partners en overige contacten, kansen om te groeien en zichzelf te ontwikkelen.

Onze Strategie

Onze visie realiseren wij met de onderstaande vier strategische ambities:

  1. Prometer blijft in haar medewerkers investeren in de vorm van opleidingen, certificeren en toolboxen.
  2. Prometer streeft er de komende jaren naar nog hechtere klantrelaties te ontwikkelen.
  3. Prometer gaat actief investeren in het versterken van haar positie door meer takenpakketten aan te nemen van opdrachtgevers met als doel totale ontzorging.
  4. Prometer waarborgt de continuïteit van het leveren van vakkundig personeel door (korte) opleidingen inclusief baangarantie aan te bieden aan technisch ervaren werkzoekenden.

Waarom wij?

Prometer biedt vakkundige monteurs voor diverse projecten in Nederland. Wij gaan verder dan alleen personeel en zelfstandigen detacheren en bemiddelen. Wij weten waar u naar op zoek bent. Onderstaand treft u een samenvatting.

  • Prometer is gespecialiseerd in de energie sector
  • Wij zijn bekend met de Bei en Viag eisen
  • Vakkundige monteurs voor zowel korte- & langdurige projecten
  • Monteurs zijn volledig gediplomeerd & gecertificeerd
  • Veilig & kwalitatief volgens veiligheidswerkinstructies worden uw opdrachten uitgevoerd
  • Wij zijn actief in heel Nederland

Onze Waarden

Het belang voor ons bedrijf stellen wij voorop waarbij de basis principes rechtvaardigheid, openheid, eerlijkheid en integriteit voor elkaar respecteren en naar handelen.

Voor alles wat we ondernemen voelen wij ons persoonlijk, als bedrijf verantwoordelijk en vinden dat het vertrouwen geschonken door anderen, moeten blijven verdienen.

Met de middelen, het vertrouwen van het bedrijf en de ruimte voor het kunnen nemen van initiatieven zetten we ons allemaal in voor de duurzame groei van ons bedrijf.

Onze Kennis & Ervaring

Detachering Technisch Personeel
Bemiddeling Technisch Zzp'ers
Detacheren Bedrijfsbureau Personeel
Detacheren leidinggevend Personeel
Aannemen van projecten
Wij zijn VCA* gecertificeerd
Techniek
Scholing & Praktijkopleiding